Sofia Eklund

What Do You Mean?

Tror det nästan inte är någon som kan ha missat att Justin släppt en ny låt. Den var lite annorlunda än de låtar han gjort tidigare vilket jag tyckte va kul. Har lyssnat på han sedan många år tillbaka  och blev faktiskt glatt överaskad över hans nya låt. Sjukt härlig! Lyssna på den här ovanför eller på spotify.

Kram på er!

Cupcakery

Idag har det varit en dag full av shopping. Åkte till Iowa City till ett mall där. Köpte lite kläder och annat som jag behövde. Jake tog oss sedan til ett cupcake bageri där de hade massa olika cupcakes. Vi köpte med oss ett par hem och de är så mycket godare än de i Sverige. Man blev också supermätt på typ en halv så.. Haha. 

Nu blir det nog att tvätta lite och sedan när Jake slutat jobba så skulle vi kanske åka och hämta upp en annan utbytesstudent och bara ta det lugnt.

Kram på er!

Just Ordered

Totalt in love me dessa. Beställde hem de igårkväll och kan inte vänta på att de ska komma! Har letat efter ett par slip ons hur länge som helst. Nu hoppas vi bara att storleken passar..

Kram på er!

Första Veckan Av High School Avklarad!

Äntligen helg och har nu överlevt en vecka (läs 3,5 dagar) i High School. Känner att det går lite trögt då det är lite svårt att förstå alla engelska och vissa saker blir mycket mer komplicerade. Men det är bara att kämpa sig igenom nu i början så antar jag att det kommer gå lättare senare!

Har äntligen börjat bli återställd efter sjukdomen. Har inte haft ont i huvudet på hela dagen idag vilket är superskönt. Inga speciella planer för kvällen, blir middag sen mys eller lite plugg. Juste, var på min allra första football match igår. Det var skollaget som spelade. Stod i Student section (där alla elever från skolan står) och det var underbar stämning! Älskar verkligen school spiriten här.

Kram på er!

White Dream

Här (Favorit)/ Här

Här / Här / Här

In loove med alla dessa skor. Tycker vita skor är grymt snyggt. Ända dåliga är väll att det är så svårt att hålla de rena.. Har mina helvita AirForce men vill så gärna ha ett till par vita. Någon av dessa lär det isåfall bli! Maybe ett par helvita Adidas Superstar då de är mina favoriter at the moment. Ska dock köpa ett annat par skor först. 

Kram på er!

Amish

Igår turistade vi lite och åkte till ett ställe där amish människor bor. Gick runt och kollade och det var väldigt fint där. Alla husen var väldigt söta och fina, vissa såg man också att de var väldigt gamla.  Kändes som man åkte lite bak i tiden. Vi åkte sedan och kollade in en stor damm i Iowa City. Blev väldigt trött efter det så vi åkte hem och jag la mig och sov. Natten spenderade jag på hotell med pappa. Min pappa är här även fast han inte egentligen ska men eftersom att jag låg på sjukhus kom han vilket jag tycker va skönt. 

Next up, hotellfrukost!!