Sofia Eklund

4 Sista Luckorna

Body Scrub // Body Butter // Lip & Cheek Stick // Drops Of Youth

Dessa produkter gömde sig bakom de 4 sista luckorna i kalendern. Body Butters och Scrubs kan man aldrig ha för mycket av så de blev jag glada över. Har testat läpp pennan och den hade faktiskt en väldigt fin färg som drog lite mot lila. Funkade även väldigt bra! Drops Of Youth har jag inte riktigt hunnit testa men ska läsa lite om det först och se vad den gör! 

Så himla glad över alla produkter jag fått i denna kalender. En massa favoriter men även nya produkter som jag inte testat tidigare men som ska bli roliga att testa!

Tommy Hilfiger

När jag och Liz var på en outlet tidigare i veckan så köpte jag två julklappar till mig själv. Brukar aldrig ha mössa men börjar bli kallt och hittade en ok mössa så tänkte det kunde vara bra att ha. Sedan införskaffade jag mig även en enkel t-shirt. Båda är köpta på Tommy Hilfiger.

Kram på er!

Merry Christmas!

Först och främst vill jag bara önska er alla en sån bra jul som möjligt. Önskar så himla mycket att jag kunde spendera denna högtid med min kära familj i Sverige men är ändå så himla glad att jag får uppleva den amerikanska julen tillsammans med min amerikanska familj. Hoppas att alla där ute får lite julefrid, glädje och kärlek idag. Jag vet dock mycket väl att det inte kommer ske för alla, och er kommer jag skänka min tankar till. Men se till att ge kärlek till era nära och kära och även andra människor ni stöter på.

Kram på er!

New Years


 
Klänning 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8
Skor 1 // 2 // 3 // 4
Nu börjar det gå mot slutet av detta år så slängde ihop ett litet New Years collage men lite snygga klänningar. Tycker även att det skulle vara grymt snyggt med lårhöga stövlar till vilken som helst av dessa klänningar. Men självklart är det också snyggt att matcha dem med enkla klackar också.
 

Breakfast In Bed

G O D M O R G O N

Känns otroligt skönt att få sova ut nu på en Måndag. Gick upp vid halv 9 för att göra mig lite frukost som jag sedan tog ned till sängen. Hade tänkt kolla ett avsnitt Grey's Anatomy eller bara kika på lite youtube videos innan jag tar och gör mig iordning. En sväng förbi ett outlet mall blir det nu innan lunch och efter det så kommer en av mina svenska kompisar hit och hon ska spendera natten här också. Kommer bli superkul! Har inte träffat henne på ungefär 4 månader. 

Ha en toppen dag, kram!

Bakom Lucka 18, 19 & 20

Cleansing Butter // Nagellack borttagning // Beautifying Oil

Har inte testat någon av dessa produkter innan. Inte ens hört om Cleansing Buttern. Är dock supertaggad på att testa den då jag kollade upp den och bara såg en massa bra reviews på den! Nagellacks borttagning är alltid bra att ha och även en olja som man kan använda till det mesta. Review på någon? Bara att fråga!

Kram på er!