Sofia Eklund

Ett Fantastiskt Dygn

Det senaste dygnet har varit himla bra! Gårkvällen spenderades med Emma och Tilde, vi satt på balkongen i min systers lägenhet och bara myste med massa gott. Lite senare kom Emeric förbi. Hade iallafall en supertrevlig kväll och alla tre spenderade natten med mig i lägenheten. 

Klockan 12 mötte jag upp en vän jag haft sedan barnsben som jag inte umgåtts jättemycket med nu på senaste tiden. Vi lunchade och gick sedan en tur på stan då jag agerade shoppingassistent till honom! Vi mötte sedan upp min bror och var med honom ett tag innan vi åkte hem. Nu ska jag fixa mina naglar och bara ta det lugnt.

Kram på er!

Big News!

6 dagar kvar nu innan jag sitter på flyget till New York och lämnar Sverige för några månader. Detta tjatar jag dock rätt mycket om men nu hade jag tänkt att berätta en sak angående detta år som kommer att vara så sinnesjukt kul! Jag är nämligen den person från Sverige som ska vara med i EF´s student film crew. 

Detta betyder alltså att jag kommer att filma en massa klipp under mitt år. Varje månad samlar då EF in våra oredigerade videos och lämnar det till profesionella personer som sedan klipper ihop detta. Som jag förstått det så kommer det att komma små videos en gång i månaden om hur jag och alla andra som är med i crewet har det. 

Har redan fått mitt första uppdrag som ska filmas nu innan jag åker. Oj vad kul det här kommer bli och självklart kommer jag att dela videosarna när de kommer ut!

Kram på er!

Waffle Breakfast

Morning!

Har varit i köket hela morgonen och kollat på/ halvt hjälpt mamma med att baka lite blåbärspajer. Blev även lite bär över så gjorde mig en hallon och blåbärssmoothie och lite våfflor till det. Nu väntar jag bara på att cykla iväg till träning, känns dock inte superkul då det regnar ute men förhoppningsvis kanske det slutar innan det är dags. 

Kram på er!

Blueberry

Nyss inkommen efter att ha varit i skogen nån timme. Blev lite blåbärsplockning. Är helt blå om händerna och munnen, hehe. Blåbärspaj och smoothie väntar imorgon! Den pajen är min absoluta favorit, speciellt då det är färska bär. 

Next up, dusch och sen middag. Kram på er!

En Vecka Kvar

Morning!

Dragit mig i sängen tills nu. Måste gå ner och äta någonting innan jag blir alltför hungrig. Dagens planer är oklara förutom att jag har en del grejer att fixa med. Ska nog sätta igång med det direkt så man får det klart. 

Idag är det en vecka kvar tills jag flyttar. Jag har en vecka kvar i Sverige på ungefär 10 månader. Känns sjukt men ändå så himla roligt. 

Kram på er!

 

 

USA Haul Del 2