Sofia Eklund

Go Miami Marlins!

Dagen började som vanligt med en sväng förbi stranden. Solade och badade där i ca 2 timmar innan det blev dags för lunch. Tog det lugnt vid poolen ett tag innan det var dags att göra sig iordning sedan bar det av mot Miami. Kvällen skulle spenderas tittandes på baseball.

Tog en titt i souvenir shopen och köpte mig en Marlins baseball tröja. Nu har jag både ett Miami Heat linne och en Miami Marlins tröja. Har smått påbörjat en liten samling!

Riktigt cool var det också att inför sista rundan så låg Miami under med 2 poäng och behövde alltså 3 för att vinna. De hade 2 personer ute på varsin bas och sedan slog alltså en kille en Homerun så alla 3 kom in och de vann. Så sjukt roligt o se. Riktigt stämning det blev då också! En liten kille bredvid oss fångade även en boll som flög upp på läktaren. Trodde att det hände sällan att en boll åkte upp på läktaren men det hände minst 10 gånger(?) under matchen. Kul ändå, hade dock velat att nån av oss fånga en, haha. Men vi fick va med på storbilsskärmen en sväng iallafall!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas