Sofia Eklund

White & Blue Playsuit

Igår fick jag denna supersöta byxdress av min brors tjej som hade växt ur den. Perfekt satt den och hur fin som helst är den. Kommer passa perfekt nu då det fortfarande kommer att vara rätt varmt i Cedar Rapids när jag kommer dit. 

Kram på er!

Interior

Poster / Marmorbricka / Tandborsthållare/ Ljuslykta koppar / Spegel / Klocka / Ljuslykta

Ljusstake Koppar / Vas / Triangel ljusstake koppar

Idag när jag var på stan med mamma och letade runt efter lite saker så gick vi in på flera affärer med en massa inredning och oj vad jag blev sugen på att flytta hemifrån och inreda eget. Dock är det en lång tid kvar men ändå! Kikade runt lite när jag kom hem och gjorde ett litet collage av några favoriter. Har fastnat lite för marmor och koppar. Tycker det är sjukt snyggt! Allting är ifrån den här hemsidan.

Monday

Nu ska jag snart röra mig in mot stan för att försöka bocka av lite ärenden som jag måste hinna inför flytten. Känns som att det är hur mycket som helst och måste verkligen ta tag i det nu. Ska nu göra mig lite lunch och sedan fixa med lite småsaker innan mamma kommer och hämtar mig.

Kram på er!

Zara Larsson

Jag tycker att ALLA ska ta och lyssna på Zara Larsson´s sommarprat. Hur bra är det inte? Kan folk lyssna och förstå hur viktigt det hon säger är. Den här tjejen är en stor förebild för så många runt om överallt och nu för mig också.

Kram på er!

 

Rainy Morning

Godmorgon!

Ligger fortfarande och drar mig i sängen. Känner inte riktigt suget till att  gå upp när man hör hur det regnar utomhus. Men ska kila ner och göra något att äta innan jag blir alldeles för hungrig. 

Planer för dagen oklara på grund av regnet men middag och mys blir det hos min syster med några kusiner senare.

Kram på er!

En Massa Jobb

Gårdagen

Idag har dagen varit riktigt lång. Steg upp 10 i 7 för skulle iväg och jobba med laget. Jobbade där i ca 7h, hade sedan en liten paus innan det blev 3,5h jobb på det vanliga jobbet. Tillbringade sedan kvällen med lite olika personer och är jätteglad att att alltind löste sig så bra för en av dem. Nu blir det en dusch och sedan kanske lite serietittande om jag orkar hålla mig vaken så länge. 

Kram på er!