Sofia Eklund

New - The Body Shop

Detta var det som följde med mig från The Body Shop. Lukten på Body Lotionen är underbar och luktar typ vatten (haha?). Sen testar jag en ny dagkräm och köpte även en ny make-up remover då min andra tog slut nu under resan.

Ni hittar Body lotionen HÄR, dagkrämen HÄR och make-up removern HÄR

 

Coca Cola Freestyle

Poolhäng imorse och sedan blev det vidare för en sista tur på Sawgrass Mills outlet. Stannade på vägen dit för att äta. På den restaurangen hade de en Coca Cola Freestyle. Alltså en dryckesautomat med alla olika cola smaker som coca cola lime, vanilj och hallon. Lite kul att testa lite annorlunda smaker, dock var vissa rätt äckliga. Haha. Shoppande ingenting förutom några småsaker på The Body Shop och lite Jelly Beans ifrån en godis affär. Kom hem rätt sent och nu är det bara att sova.

Kram & Godnatt!

Senaste

Under de senaste dagarna har vi inte gjort så mycket. Men har gått run på Las Olas som är en av de kändare gatorna här i Fort Lauderdale. Titta omkring och bland annat ätit karameliserade äpplen som är hur gott som helst. Varit på stranden och vid poolen en hel del. Även tagit beslutet att inte fara till Bahamas vilket känns rätt tråkigt. Detta för att vi inte hittade några bra resor dit.

Igårkväll var vi på Dave and Buster´s vilket är en jättestor spelhall där man spelar och vinner antal kupnger för hur bra man spelar. Dessa kan man sedan handla för i deras affär. Vi vann en jackpot på ett candy crush spel så det var rätt kul! Haha.

Nu är en del av gänget iväg så ska nog passa på och försöka sova tidigt ikväll, godnatt!

Tory Burch Wallet

Rapids Water Park

De två senaste dagarna har vi nästan inte varit hemma. Igår blev det shopping hela dagen och idag besökte vi ett vattenland. Kom hem på kvällarna och då blev det kortspel. Imorgon blir det en hemma dag. En sväng ner till stranden kanske annars bara lugnt. Håller på att kolla på resor över till Bahamas som vi ska besöka under nästa vecka! 

Nu är det iallafall sovdags, kram!

En Dag Vid Stranden

Första dagen med hela familjen här. Började med prommis och sedan träning vid utegymmet. Sedan bar det av mot havet och stranden i några timmar innan det blev lunch hemma. Nu blir det att vara vid poolen innan det är dags att göra sig färdig för kvällens planer. Vad de är för planer är dock lite oklart. Antingen shopping eller bara slapp. Vi får se helt enkelt.

Kram!