Sofia Eklund

Stockholm

En väldigt mysig kväll har jag haft i Stockholm idag. Kom hit natten till idag. Blev att sova direkt och sedan åka lite mer in mot stockholm när vi vaknade. Var på möte i några timmar under dagen och sedan blev det vidare till nästa hotell. Tog en middag på Jensen Bofhus. Dock såg de godare ut än det smakade men trevligt hade vi! Nu blir det snart att sova då det blir att gå upp tidigt imorgon för nästa möte!

Kram!

Brännbollsyran - en fantastisk kväll

Oj vad kul jag hade igår! Vill först och främst tacka alla inblandade för att ni gjorde kvällen så bra. Kan inte riktigt fatta att jag sjungit för full hals till både Norlie & KKV och Veronica Maggio. Kunde dock inte alla låtar men det var kul ändå! Har lite trampså på hälsenorna och väldigt smutsiga skor men det gör ju ingenting! Känns väldigt tråkigt att inte kunna åka dit ikväll eftersom att jag ska iväg till Stockholm i eftermiddag. Men 2 dagar i Stockholm är inte så dåligt det heller!

Kram på er!

Torsdag 28 Maj

Throwback

Tordag idag vilket betyder helg och yran imorgon! Känner på mig att morgondagen kommer att vara superhärlig. Har aldrig varit på yran eller någon annan festival förut. Att jag kommer få se Norlie & KKV också är helt fantiskt.

Idag har vädret varit på topp efter flera dagar med regn. Var i skolan i ungefär 2 timmar innan vi fick sluta. Åkte till min förra skola med några och hälsade på. Var himla kul att träffa gamla lärare. Åkte vidare hem till Emma och gjore lite plugg innan vi åkte till planen för fotbollsträning. Cyklade hem, åt, gjorde färdigt sista plugget och nu sitter jag bara här. Spelade in en video men ljuset var så dåligt att kvaliten blev kass så den kastades. Ska försöka fixa den så fort som möjligt. 

Kram på er!

Birthday Gifts

Är verkligen så tacksam för allt jag fått idag, är jätteglad över allt. Har förövrigt haft en toppendag och det har varit väldigt mysigt. 

Birthday Kid

Kan börja med att säga att det är min dag idag! 17 år fyller jag. Dagen har varit väldigt bra. Hade bara ett prov idag på skolan sen var vi klara där. Jag och Isabella åkte och åt kina mat och sedan gick vi omkring på stan. Hämtade också utan Yranbanden till på Fredag. Isabella bjöd mig även på en supergod Naked Juice Bar juice. 

Några släktingar var förbi direkt efter skolan och snart kommer mina syskon och kusiner. Kommer bli riktigt mysigt!

Senaste

Oj va man har varit oaktiv här de senaste dagarna. Antar att det är sånt som händer. Ni får 2 bilder från helgen då vi firade Isabella som fyllde 17 för nån vecka sedan. Hade en superkul kväll! Annars har dagarna bara flytit på som vanligt.

Imorgon har jag bara ett prov på schemat. Ska luncha med mamma på stan och sedan blir det att fara hem och fixa lite.

Kram och godnatt!