Sofia Eklund

They Are Not You.

Denna dag har verkligen varit upp och ner. Nu ska jag lägga mig och sova. Avslutar kvällen med att ligga och läsa lite citat från min absoluta favorit serie. One Tree Hill. Dags att se om den kanske?

Godnatt!

Palm Tree Swimwear

Denna kom i posten igår och wow va snygg den är! Är såå redo och taggad på sommar nu.

Ni hittar underdelen här och överdelen här.

Saijo Persimmon

Efter en rätt lång dag ska jag nu göra mig lite middag och sen lägga mig och titta på lite film med tända ljus och bara ha det mysigt. Är ensam hemma ikväll också så det är rätt lugnt. Ljuset på bilden är mitt absoluta favoritljus och det luktar verkligen hur gott som helst! Fick det i julklapp av min brors tjej.

Dagen har för övrigt bestått av matte nationella i 4 timmar. Oj så jobbigt men väldigt skönt nu när det är över. Efter det blev det fotbollsträning och sedan en sväng förbi syster för att plocka upp bikinin jag beställt. Hur den skönheten ser ut får ni se imorgon!

Kram!

New Pink Nails

Idag efter skolan föjde jag med en tjej i klassen hem så fixade hon mina naglar. Hon är verkligen superduktig  och blev jättenöjd med resultatet! Känns jätteskönt att ha lite starkare naglar och rätt skönt att jag kunde göra på mina egna och ine behövde ha lösnaglar. 

Om ni vill kolla in naglar hon gjort så kan ni kika in på hennes instagram som heter Naglarbylovisa.

Kram!

#Nellyholic

Åhh är helt kär i denna. Fick hem mitt nelly.com paket idag med byxdressen och skorna. Tyvärr var skorna för stora och de ska skickas tillbaka om inte min syster vill ha dem. Men jag är helt kär i byxdressen. Den är så skön och så fin. Den kommer att användas väldigt flitigt så fort vädret här uppe i Umeå tillåter det!

Ni kan hitta byxdressen här och skorna här. Kommer att visa upp byxdressen mer i min haul som förhoppningsvis kommer u i helgen!

Black & White

Den här dagen har varit riktigt seg. När jag vaknade imorse ville jag så gärna bara stanna kvar och somna om. Men tog mig till skolan och blev ändå lättad när det visade sig att vi inte hade nationella  på morgon som jag hade trott. Att en lektion blev inställd gjorde det också lite lättare men det var rätt jobbigt att ha ett hål i en och en halvtimme och bara sitta och vänta på sista lektionen. Kom hem strax efter 4 och åt lite. Ska nu sätta mig och plugga någon uppgift ekonomi och sedan blir det träning ikväll.

Mina klädpaket hade inte heller kommit som jag hade hoppats på. Men de kommer väll förhoppningsvis nu i veckan.

Kramis!