Sofia Eklund

Tornado Warning

H O L A

En helt vanlig skoldag. Är verkligen så redo för den här helgen. Så mycket roligt som troligtvis ska hända + att jag ska få sova! Imorgon väntar semi finalen för football grabbarna och det kommer bli så himla kul att få heja på The UNI Dome. Fatta va fett för grabbarna också. Vår skola har aldrig gått såhär långt sedan 1963 och det har inte förlorat en enda match vilket aldrig har hänt förut! Så coolt att det är så duktiga nu när jag är här och att jag får uppleva det. 

Juste! Igår hände en sak som jag också tyckte va coolt. Det blev nämligen riktigt oväder. En tornade var rätt nära så varnings sirenerna tjöt utomhus och vi var tvungna att gå ner i källaren. Hade det rätt mysigt faktiskt. Vi satt med filtar och kollade på väder nyheterna för att se hur den gick. Som tur var drog det förbi rätt snabbt och Liz och jag kunde åka iväg på tumbling träning senare på kvällen. Var så nära att sätta mina backhandspring! Längtar till nästa vecka för och träna lite till och sätta den!

Kramis!!

 

 

Q/A

Hej, älskar din blogg riktigt rolig att följa! Destu mer du uppdaterar destu bättre! Iaf vad använder du för kamera när du tar dina bilder? Och vilket program redigerar du dem i i? :)

- Åh tack så mycket, vad glad jag blir! När jag fotar så gör jag det antingen med min mobil (en iPhone 6s) eller med mina kamera (Pentax k-x). När det gäller redigering så brukar jag oftast göra det i appen VSCO på min mobil och använder mig även av PhotoScape X på datorn.

 

Vilket redigeringsprogram använder du? :)

- När jag redigerar mina videos så använder jag mig av iMovie. Vill gärna skaffa mig Final Cut Pro snart vilket jag även troligtvis kommer att göra! 

 

Hej, jag ska själv åka som utbytesstudent med EF 16/17 men undrar mest hur EF agerade när du ville byta värdfamilj? Är du nöjd med hur de agerade? Hur lång tid tog det? Gjorde de någon utredning eller liknande först, isåfall hur och vad gjorde de?

- Jag är nog inte rätt person att fråga eftersom att min flytt gick lite sisådär pga väldigt mycket känslor. Jag är jätteglad över hur pass mycket min IEC hjälpte mig under den här perioden. Det gick rätt snabbt för mig då det mesta hände ungefär under 1 natt. Blev inte riktigt någon utredning innan utan den kommer efter jag flyttade ut. Tror dock att utredningarna brukar vara innan men i mitt fall blev det efter. Fick vara i samtal med min IEC och även med kontoret i Boston x antal gånger. Allting löste sig tillslut och jag är supernöjd med min nya familj.

 

Banan & Jordgubbssmoothie

H o l a A m i g o s

Halva skolveckan har gått och satt faktiskt och räknade idag och kom fram till att jag och Liz har bara ungefär 4 skolveckor kvar innan winter break. Underbart! Kom rätt nyss hem och gjorde mig en banan och jordgubbssmoothie som har blivit lite av en addiction. Nu väntas lite plugg innan vi bestämmer oss för om vi vill gå på tubmling practice eller om vi bara åker till gymmet som vanligt ikväll. Beror på humör. 

Ha de bäst, kramis!

Purpose

Bästa Justin har börjat leverera igen. Tyckte inte att det senaste albumet var speciellt bra men alla nya singlar han släppt inför det nya albumet som kommer ut nu i November är så himla bra. Hoppas verkligen att han gör en tour på det här albumet i Usa under tiden jag är här. Skulle vara så sjukt att få se honom igen!

Update: Såg att han har konsert i Chicago i April!! Måste verkligen få biljetter till det.

Trött

H E J !

Tisdag idag och dagen har varit så enormt seg. Fick inte jättemycket sömn igår pga alldeles för mycket i huvudet. Hade iallafall en halvdag idag, skönt det. Slöade bara hemma resten av dagen tills det var dags att dra till gymmet, där jag för övrigt tog det rätt lugnt då kroppen var trött. Nu ska jag duscha och sedan sova för mina ögonlock är väldigt tunga just nu.

Godnatt & kram på er!

My #Nellyholic Fall