Sofia Eklund

Weekly Wishlist - Brandy Melville

HÄR / HÄR / HÄR

Har kommit över ett nytt märke av kläder som jag totalt kärat ner mig i. Det gör det inte lättare att inte tycka att allt är supersnyggt när Alexis är modell för dem. Hon som verkligen ser gullig och snygg ut i ALLT.  Iallafall, här har ni 3 favoriter som jag vill ha nununu!

Kram!

Morgonträning

Morning!

Startade morgonen med att ligga och dra mig i sängen en sväng tills jag bestämde mig för att dra igång med lite träning. Idag blev det 30 min på crosstrainern och sedan lite magstyrka på det. Har sedan städat lite men ska nog hoppa in i duschen strax och sedan fortsätta med resten. Har en del att göra nu då vi kommer att vara borta Söndag-Måndag. 

Ha en fortsatt trevlig dag, kram på er!

Smokin' Hot

/Hittas Här/

Väldigt orättvis färg på bilderna. Är mycket mer lila i verkligheten. Kände iallafall att jag var tvungen att skaffa mig ett litet höstigare lack. Fick bli Essie's Smokin' Hot. Har en väldigt fin och inte alldeles för stark färg. Har gått runt med alldeles för färgstarka naglar nu på senaste så var dags att matta ner det lite. Köptes igår! 

Donuts!

Äntligen Fredag. Har verkligen längtat till helgen i veckan. Det blev inte att följa med på borta matchen för att heja idag pga att det spöregnade. Lite tråkigt men ändå rätt skönt. Vi passade på att ta en liten familjemiddag. Jag, Liz och hennes mamma åkte och åt på en japansk restaurang och efter det bar det av mot en nyöppnade munkaffär. Väntade i kö i cirka en timme men det var värt det. Bland de godaste munkarna jag ätit. Det var även varma och nygjorda så kunde faktiskt inte bli bättre.

Nu ska vi gå och sova snart. Imorgon blir det en lugn dag med lite småpyssel inför trippen till Chicago på Söndag. Kram på er & godnatt!

Bokat Och Klart

Nu är allting bokat och klart! Jag och Liz ska alltså åka ner till Fort Lauderdale i Florida i början av december. Mina föräldrar ska till huset så vi kommer flyga ner och tillbringa en vecka där. Kommer få träffa mina kära föräldrar efter så pass lång tid + att jag får tillbringa tid i Florida, bästa! Har redan börjat räkna ner dagarna och är så taggad. Älskar verkligen den delen av Usa och verkligen så skönt att få ta en paus från det kalla vädret här uppe i Iowa som det kommer vara då. 

För det mesta blir det att ta det lugnt men verkar som att vi har några idéer på utflykter. Kanske till Key West, ner till Miami och även en trip i Everglades. Finns verkligen en massa kul där nere så tråkigt kommer vi då inte att ha det!

Kram på er!

Wednesday

Hallå där!

Halva skolveckan har gått. Idag var en rätt lugn dag. Åkte med Liz till tandläkaren ett tag och sedan blev det bara att åka hem. Fick konsert  biljetterna idag också! Sååå taggad. Ikväll har det bara varit jag och min värdmamma hemma. Har klickat runt lite på internet, åt med henne och sedan passade jag på att träna lite. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen försöka avrunda kvällen. 

Kram på er!