Sofia Eklund

Ef Träff

Källa: WeHeartIt

Idag ska jag iväg och träffa några andra EF studenter som bor här i närheten. Har redan träffat några men det kommer bli kul och träffa alla samtidigt. Vi skulle göra en rätt från vårat hemland och sedan skulle vår familj göra en amerikansk rätt för att ta med. Jag gjorde köttfärssås och pasta. Vet ej om det är svenskt, haha men det var det jag kunde göra. Tänkte först köttbullar men jag skulle nog inte klara av att göra det här.. Haha!

Vi åker om ungefär 20 minuter. Kommer även att få träffa en kille från Venezuela som min värdfamilj är mentor för. Vilket är ungefär som att han är min värdbror bara det att han inte bor här utan mer att han kommer och äter med oss ibland och så.

Vi hörs, kram på er!

Movie Time

Rätt lugn dag idag. Städade och tvättade för det mesta idag. Middag blev det sedan med mina värdföräldrar på en mexikansk restaurang vilket var väldigt mysigt. Fick även testa friterad glass. Haha ja det finns faktiskt! Trodde inte man kunde fritera det men tydligen. Gott var det också!

På kvällen blev det tv tittande innan Miranda kom och hämtade upp mig. Vi åkte och åt lite glass först och sedan blev det bio. Vi såg The Visit. Den var läskig men jag tyckte att den var bra då jag gillar läskiga filmer. Den hade även en supertvist som gjorde den ännu mer otäck. Rekomenderas!

Godnatt och kram på er!

Weekly Wishlist - NLY

 

First Game Cheering!

Åh vilken härlig dag! Skoldagen gick rätt fort, lunchade även med Liz. Väl hemma så tog jag det bara lugnt innan det var dags att åka vidare till Makenzie där det var cheermiddag. Vi åt walking taco och glass med hela squadet. Mysigt! Efter det åkte vi till Kingston (football stadiumet) till matchen. Jag satt och kollade på första quartern för att kolla lite samt förbereda mig. Men gick sedan ner och var med och hejade de 3 andra quartesarna. Det var så himla kul även fast jag inte riktigt kunde allt och missade lite saker här och där. Kändes faktiskt helt okej ändå och jag längtar redan till nästa match!

Nu kommer jag nog somna snabbt, kram på er!

Summer 2015

Han har gjort det igen. ÄLSKAR alla hans videosar. De ger mig på ritkigt gåshud. Riktigt underbart ser allt ut. Kolla själv och njut i 6 minuter. 

Sushi!

Hej där!

Idag var jag på skolan i ungefär 11 timmar. Kändes dock inte alls som det och hade det kul. Till lunch åkte jag, Liz och Makenzie och åt sushi. Första gånge jag vågat mig på det och kan säga att det inte riktigt är min grej. Efter skolan var det sedan fotografering för en poster samt individuella och grupp foton med cheerleading laget. Superkul var det. Tog ungefär 2 timmar och sedan hade vi "träning" där jag lärde mig lite mer cheers och vissa gjorde även signs till morgondagens match! 

Väl hemma så blev det middag framför Grey´s Anatomy innan det var sängdags. Kram på er!