Sofia Eklund

Ny Youtube Video

Tipton

Hej där!

Lördag idag och jag har varit ensam hemma större delen av dagen. Hunnit med att tvätta och städa en del så det är skönt. Nu ska vi snart iväg till Tipton som ligger här i närheten och träffa lite släkt osv.

kram på er!

 

Mysväder

Äntligen helg! Veckan har gått rätt bra ändå men är verkligen trött. Idag hade jag två stycken prov + en inlämning. Kändes dock bra på allting, skönt de! Är en riktig myskväll ikväll. Regnet öser ner ute och det åskar ute. Tycker det är så mysigt! Skolan football lag har match nu men de är en borta match. Jag åkte inte med dit då det bara fanns plats för 13 cheerleaders och vi är 16. Har inte lärt mig speciellt många ramsor än så min premiär ska få bli nästa vecka istället. Lika bra det!

Planer för morgondagen är oklara. Vi kanske ska åka iväg och kolla in lite ställen här i närheten. Tror det kan bli supermysigt. Men vi får se hur allt blir helt enkelt.

Kram på er!

Homecoming

Igår hade vi alltså homecoming dansen. Var och fixade mitt hår på en salong och oj vad fint det blev! Åkte sedan till en park och mötte upp gruppen jag skulle gå med. Vi tog lite bilder och åkte sedan vidare för och äta middag på ett italienskt ställe. Vid 8 nånting åkte vi till skolan och själva dansen. Hade kul på dansen men dock var det lite awkward då det inte alls är som någonting i Sverige. Menmen! Vi åkte sedan vidare hem till Haleigh och tog det lugnt innan jag åkte hem och sov. Var så trött som somnade någon gång vid 1. 

Nu är det söndag och jag ska ta och städa lite innan Jake plockar upp mig efter han slutat jobba. Vi ska iväg och handla lite och sedan får vi se vad vi hittar på.

Kram på er!

Homecoming Game

Dagarna rullar på här och allt funkar bra. I onsdags fick jag min cheerleading uniform äntligen. Eftersom att det är match ikväll så hade jag på mig den i skolan idag. Hade även en av football killarnas matchtröjor då det är en grej här. Det är homecoming match  ikväll så det kommer bli superkul. Ska dock inte vara med och cheera då jag inte kan så många ramsor än utan jag ska börja på matcher nästa vecka. Men det kommer bli himla kul att vara där iallafall!

Kram på er!

Over Knee Boots

Outfit 1. Kappa / Väska / Tröja / Jeans / Nagellack

Outfit 2. Klänning / Poncho / Nagellack / Hatt  / Väska / Solglasögon

Något som blivit rätt inne nu är dessa skor (Direktlänk) som går över knäna. Tycker själv att det är grymt snyggt. Slängde ihop ett collage med två olika outfits som man kan ha Over Knee Bootsen till. Allting kommer HÄRIFRÅN

Kram på er!