Sofia Eklund

Mysdag

Hej på er!

Första dagen på länge jag inte hade någonting som gjorde mig tvungen att vakna tidigt och ge mig iväg. Passade därför på att ta lite sovmorgon samt ta en riktig mysdag. Klev upp runt 10 och gjorde mig lite frukost som jag åt till ett vampire diaries avsnitt. Har gått omkring i mina favorit myskläder hela dagen som ni ser på bilden. Byxorna köpte jag faktiskt bara förra veckan på Bik Bok (Hittas här) och dem är så härliga. Letat sånna superlänge. De är lite tajtare vid rumpa och lår och går sedan ut under knäna. Till dem har jag ett vanligt linne och min mys poncho ifrån Forever21. 

Har hunnit med en prommis med vovven samt att sitta ute i solen ett tag också. Till lunch blev det faktiskt broccoli soppa?! Jag som inte direkt gillar broccoli men när man gör det till en soppa så blev det supergott! Soppa är tyvärr rätt underskattat men nu har jag bestämt att jag ska experimentera lite här framöver. Spännande!

Nu väntar middag innan jag åker iväg för att spela lite fotboll. Kram på er!

Faded French

Efter att ha haft mina nude naglar i cirka 4 veckor och utväxten var så stor så var det dags för nya. Kunde inte ens dra fingrarna genom håret utan att det skulle fastna en massa hårstrån under naglarna. Hade inga släpp förutom dagen innan det var dags för nya då jag var väldigt oförsiktig när jag skulle dra på mig skorna. Den här gången fick det bli faded french naglar med en glittrig nagel på varje hand. Enkelt och snyggt. Har känt att jag inte riktigt vill ha något drastiskt utan kör mer på naturligt. Har dock funderat på att ta och göra mina naglar i någon knallig/neon färg inför sommare. Skulle vara grymt snyggt tillsammans med den solkyssta brännan man kommer att få. Återstår dock att se, det är ett tag dit! Hon som gör mina naglar heter Naglarbyt på instagram!

Kram på er!