Sofia Eklund

Lazy Dog

Godmorgon,

haft en supermysig morgon med vovven som sovkompis. Tror hon har sovit i min säng varje dag sedan jag kom hem förutom kanske 2 eller 3 dagar. Så mysig. Hunnit slänga in en tvätt, dricka smoothie till frukost samt sett ett avsnitt Vampire Diaries. Nu ska jag fortsätta tvätta och städa lite innan jag ska göra mig lite lunch. Har en hel ledig dag och kväll så ska sätta mig och planera lite småsaker också. Juste, har glömt att visa min nya almanacka som jag införskaffat. Kommer att visas upp snart!

Kram på er!

Today's

Tröja - Abercrombie & Fitch // Jeans - Hollister // Skor - Primeboots 

Åkte in till stan imorse för att luncha med en person man inte träffat på superlänge. Så himla skönt att bara få sitta och prata och ventilera i typ 4 timmar. Behövdes och oj som jag saknat denna människa. Kom sedan hem och har slappat sedan dess. Är rätt trött så ska nu ta en snabb dusch sen blir det sängdags.

Kram på er!

New Details In My Room

- New Details - 

När jag var i sundsvall under förra helgen så svängde vi förbi en sväng på Ikea när vi köpte lite småsaker. Jag fick med mig en klädställning samt något att ha mina sminkborstar i.  Snart ska även ett nytt sminkbord införskaffas. Väntade dock med det tills Ikea öppnar här i Umeå vilket det gör om en vecka! Är så taggad på det då Ikea är dröm och det finns så himla mycket fint där!

Kram på er!

Q and A


Skulle du kunna skriva (eller göra en video) när du vet hur det blir med skolan och typ förklara lite runt det? Är tanken att du egentligen ska börja tvåan med 99orna i höst? Och fick du tillbaka pengar när du valde att åka hem? :)


sv; Först och främst förlåt för att svaret på denna fråga dröjt lite men fick just precis klart med hur det blev med min skolgång. Jag ville först hoppa tillbaka in i skolan och läsa bort matten och engelskan inför 2an som jag ska börja med 99orna till hösten. Min skola kunde dock inte ta emot mig då jag var utskriven ur skolan. Har inte supermycket koll på det där men det var tydligen så det var. Fick iallafall låna matteboken samt engelska boken för de kurser jag ska läsa till hösten för självstudier. Detta då bara för att förbereda mig och inte mot betyg. De skickade mig dock till en sak som heter Första Rummet där jag skulle kunna läsa några kurser om jag ville. Var på ett möte där förra veckan och kollade in läget. Kände dock då att jag nog ville ha den här tiden som är kvar, vilket bara är typ 3 månader, till att jobba och träna.

Så jag kommer alltså inte gå något i skolan nu fram till Augusti då jag börjar tvåan med 99orna, alltså dem som är 1 år yngre än vad jag själv är. Under den här perioden ska jag jobba när det behövs och sedan försöka fokusera på mig själv genom att träna och bara ta det lugnt samt även köra självstudier för att förbereda mig så mycket som möjligt inför hösten så pluggandet inte ska behöva bli så tungt.

Sen angående om jag fick tillbaka några pengar. Nej det fick jag inte. Det var de väldigt noga med att säga innan jag åkte. Så inga pengar fick jag tillbaka.

Hoppas du fick ett helt okej svar på dina frågor. Kram!

Chiapudding

Godmorgon,

startade min morgon med att smaka min chiapudding som jag fixade ihop igår. Personligen tyckte jag inte att det var supergott då det var ganska smaklöst. Tror dock att det skulle kunna fixas. Nu ska jag alldeles strax iväg på gymmet och sedan väntar jobb resten av dagen. 

Ha de bra, kram!

Världens Bästa Sovkompis

Hej,

en rätt lugn dag idag. Tog sovmorgon, vovven kom till mig på morgonen så vi låg och myste tills det var dags att stiga upp. Världens mysigaste sovkompis är hon! Har sedan städat och plockat till lite i mitt rum men annars har det bara varit en himla lugn dag. Har gjort om lite i mitt rum som jag tänkte visa imorgon kanske? Snart öppnar Ikea här i Umeå också och då ska lite nya saker införskaffas!

Nyss varit på träning och snart ska jag åka iväg på en till. Resten av kvällen ska sedan bli lugn och mysig. Imorgon väntar jobb, möte samt träning!

Kram på er!