Sofia Eklund

Q and A


Skulle du kunna skriva (eller göra en video) när du vet hur det blir med skolan och typ förklara lite runt det? Är tanken att du egentligen ska börja tvåan med 99orna i höst? Och fick du tillbaka pengar när du valde att åka hem? :)


sv; Först och främst förlåt för att svaret på denna fråga dröjt lite men fick just precis klart med hur det blev med min skolgång. Jag ville först hoppa tillbaka in i skolan och läsa bort matten och engelskan inför 2an som jag ska börja med 99orna till hösten. Min skola kunde dock inte ta emot mig då jag var utskriven ur skolan. Har inte supermycket koll på det där men det var tydligen så det var. Fick iallafall låna matteboken samt engelska boken för de kurser jag ska läsa till hösten för självstudier. Detta då bara för att förbereda mig och inte mot betyg. De skickade mig dock till en sak som heter Första Rummet där jag skulle kunna läsa några kurser om jag ville. Var på ett möte där förra veckan och kollade in läget. Kände dock då att jag nog ville ha den här tiden som är kvar, vilket bara är typ 3 månader, till att jobba och träna.

Så jag kommer alltså inte gå något i skolan nu fram till Augusti då jag börjar tvåan med 99orna, alltså dem som är 1 år yngre än vad jag själv är. Under den här perioden ska jag jobba när det behövs och sedan försöka fokusera på mig själv genom att träna och bara ta det lugnt samt även köra självstudier för att förbereda mig så mycket som möjligt inför hösten så pluggandet inte ska behöva bli så tungt.

Sen angående om jag fick tillbaka några pengar. Nej det fick jag inte. Det var de väldigt noga med att säga innan jag åkte. Så inga pengar fick jag tillbaka.

Hoppas du fick ett helt okej svar på dina frågor. Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas