Sofia Eklund

Fredagens Inköp

Tröja - Gina Tricot // Mobilskal -  By Marlene Birger (Finns här i svart)

Grått

Hallå där,

dagarna rullar på och jag gör mest ingenting. Hamnat i någon liten dipp men ska försöka ta tag i saker nu och startar imorgon. Har varit alldeles för seg och legat i sängen. Snart ska jag iväg och träna. Löpträning med laget som står på schemat. Min kondition är värre än någonsin just nu så as peppad är man inte. Kommer vara skönt efteråt och det är väl den känslan man får tänka på..

Kram på er!

Fettisdagen

Idag är det fettisdagen så tvingade mamma att köpa semlor! Är egentligen inte jätteförtjust i semlor och blir väldigt snabbt less men tyckte vi skulle köpa ett par ändå. Testade iår en nutella semla. Tycker inte om mandelmassa så brukar köpa dem med vaniljkräm. Den med nutella var himla god dock extremt mäktig med all choklad. Fick i mig ungefär halva innan jag fick ont i magen, haha!

Någon som har bakat eller ätit semlor idag?

Usa Haul

Min Usa Haul finns nu uppe på Youtube!

Min kanal hittas här!

For Nikon

Äntligen, idag när jag och mamma var ute och gjorde lite ärenden så fixade jag en ny fjärrutlösare till min kamera. Hade ju en annan till min andra kamera men den funkade tyvärr inte på min nya. Denna lilla grej underlättar en hel del kan jag säga! 99 kronor fick jag den för på Clas Ohlson.

Åt snabbt med mamma på stan samt bokade in min första körlektion. Hur det ska gå återstår att se. Har inte suttit bakom ratten ens en gång än. Haha! Nu blir det att ta det lugnt innan det är träningsdags.

Kram på er!

 

Frukost

Godmorgon, sitter just nu och äter lite frukost i form av en smoothie bowl. Ska snart ut med hunden och sedan fixa lite mer småsaker innan det bär av in mot stan. Hade tänkt träna en snabbis och sedan blir det att jobba ikväll. Förhoppningsvis ska det gå bra att träna även fast min hälsena har börjat spöka igen.. 

Hoppas ni har en toppendag, kram på er!