Sofia Eklund

Primeboots

Dessa införskaffades igår och de är sååå fina!!

Jobb

Next up -> Mot jobbet!

Ruccola

Rätt lugn dag idag. Börjar bli lite trött av att ej göra speciellt mycket. Hann iallafall att köpa ett par skor som jag velat ha superlänge, vara på gymmet ett tag och vara på jobbet ett litet tag. Sen jag kom hem har jag snabbt målat mina naglar. Har aldrig tålamodet med det så slutar alltid med att jag förstör det genom att vara för snabb och riva upp det.. Pizza till middag blev det från en ny restaurang här i närheten. Faktiskt riktigt goda! Nu ska jag kila ut med vovven och sen blir det innebandy tittande ikväll.

Kram på er!

Tulips

Köpte ett par tulpaner igår för att fina upp lite i mitt rum. Tycker det är så fint med levande växter och blommor! Ska göra till en vana att köpa hem lite blommor varje vecka. Det piffar upp så mycket! Längtar även efter sommaren så det gör att man får lite vårkänslor även om det fortfarande är Januari.

Kram på er!

Onsdag 27 Januari

Har varit en lång dag idag. Mitt pass med personliga tränaren gick superbra och har nu ett schema som jag kan följa. Känns superskönt! Har enorm träningsvärk från träningarna igår samt från idag. Lär vara ännu värre imorgon.. Men det visar bara att man tagit i eller hur? Kan också vara att jag är sjukt otränad nu men jaja. 

Hockey tittande blev det på kvällen och sedan mys här hemma. Nu ska jag göra mig färdig för sängen innan jag ska lägga mig och kika på lite serier. En dag ensam hemma imorgon passar mig perfekt!

Kram på er!

Smoothie Bowl

Blev att stiga upp rätt tidigt då jag hade möte idag klockan 8.30. Hann inte äta så supermycket till frukost så gjorde lite mellis nu när jag kom hem. Testade mig på att göra en Smoothie Bowl då jag länge velat göra det. Fina är dem och även jättegoda! Väldigt enkelt att göra också. Alla ingredienser jag använda mig av står här ovanför!

Nu ska jag städa en sväng innan jag ska iväg på mitt pass med en personlig tränare. Så taggad!!

Kram på er!