Sofia Eklund

Vill Ha!

Vill ha, vill ha, vill ha! 

Gymkort Fixat!

Har finally köpt mig ett gymkort här hemma i Umeå. Är supertaggad då jag inte har speciellt mycket att göra på dagarna så kan fördriva lite tid där. De har också en massa gruppträningar som verkar roliga så ska testa på ett par stycken. Fixade det igår och passade även på att gymma och testa på lite. Har dock ett PT pass på onsdag där jag ska få lite mer koll på övningar osv. Så exalterad!

Kram på er!

Chokladfondue

Hej på er!

Gårdagen var supermysig. Åkte och kikade på innebandy en stund på kvällen och sedan blev det att åka hem till Julia. Middag och sedan chokladfondue till efterrätt blev det hos henne. Satt och pratade och hade det bara mysigt tillsammans. Somnade kring 2 tiden och vaknade 9 timmar efter. Nu sitter jag hemma och ska hoppa in i duschen och göra mig klar inför hockey och sedan lite jobb.

Kram på er!

Jag Avbröt Mitt Utbytesår I Usa

Ny video på youtube där jag berättar om varför jag avbröt mitt utbytesår.

Min kanal hittar ni här!

Mango & Raspberry

Godmorgon,

Börjar min dag med en Mango och Hallon smoothie. Sitter och äter den just nu medan jag kollar runt lite på youtube. Ska snart städa och packa upp det sista ur mina resväskor. Att packa upp är bland det jobbigaste jag vet, haha. Brukar alltid skjuta upp det men vill få det färdigt nu. Kommer bli skönt när jag äntligen får det klart. Ikväll väntar mys med vänner vilket är behövligt.

Kram på er!

Fredag 22 Januari

- En throwback bild till en plats jag älskar-

En lite mentalt jobbig dag idag men jag jobbar mig sakta men säkert in i det svenska samhället. Otroligt skönt att ha en sån fantastisk familj som jag har att komma hem till. Blev en välkommen hem middag med hela familjen - min syster som just nu bor i Kanada. Åt plankstek som jag önskat och blev supergott! Cheesecake till efterrätt och sedan har vi bara suttit och ventilerat tankar osv resten av kvällen. Nu ska jag försöka sova för imorgon väntar en ny dag.

Kram på er!