Sofia Eklund

Cactus

Hej där!

Skärpning med bloggningen eller hur? Idag har jag iallafall inte gjort speciellt mycket. Hade en körlektion imorse och annars har jag mest varit hemma. Försökte fixa mina naglar lite och åkte iväg ens sväng på plantagen och resultatet har ni ovanför. Köpte en liten kaktus och en aloe vera planta. Växter som inte behöver speciellt mycket vatten då jag är rätt dålig på att ta hand om mina andra växter, haha. Nu pryder de iallafall mitt rum och de är verkligen supersöta! Väldigt nöjd är man. 

Ska kila ut en sväng och hjälpa madre och padre med några saker i trädgården innan jag ska göra lite popcorn och se lite film. Har äntligen köpt popcorn som man poppar själv i panna och har taggat hela dagen att få göra det ikväll, haha! Popcorn är typ lätt något av det godaste jag vet.

Kram på er!

Äntligen Maj

Äntligen maj och jag kunde inte ha varit gladare! Min valborg var superkul och spenderade den med härliga människor. Vädret de senaste dagarna har också varit fantastiskt och det ser ut som att det ska hålla i sig vilket är underbart. Känns som att allt roligt börjar närma sig nu. 24 dagar till min födelsedag och även brännbollsyran, 43 dagar tills skolan slutar (inte för mig då men för mina kompisar) och tills planet till Florida lyfter. Känns som att tiden man längtat till alldeles strax är här. 

Ha det bäst, kram!

Upp