Sofia Eklund

En bra weekend i en bättre stad

Äntligen hemma i Umeå igen men oj vilken bra weekend jag haft. Riktigt mysigt att åka iväg med syskonen sådär. Jag som förälskar mig i städer väldigt lätt kunde inget annat än att älska Stockholm. Tror jag aldrig varit där bara för att ta det lugnt förut? Alltid har det varit någon hockey eller liknande. Iallafall en stad jag mer än gärna skulle kunna bosätta mig i. Älskar storstadslivet. 

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig och sova i min egna säng. Kommer bli himla skönt. Imorgon väntar en del roliga saker!

Kram på er!

Jensens Böfhus

Nu var första dagen avklarad här i Stockholm. Strosade mest runt och kikade på shoppingen. Mötte upp syster och hennes pojkvän när hon kom från flyget för lunch. Blev Jensens Böfhus vilket var riktigt gott. Nu har vi just kommit till hotellet och ska ta det lugnt innan det blir middags dags. Var det blir återstår att se. 

Kram på er!

Mot Stockholm!

Nu drar jag mig ner mot Stockholm för en weekend med mina kära syskon + systers pojkvän. Kommer även få välkomna min syster hem från 10 veckor utomlands och sen att jag på det inte träffat henne sedan Augusti. Så underbart! Självklart följer dator och kamera med. 

Kram på er!

Q/A

Bra inlägg! Är anastasia Contour kit värt pengarna? har funderat på det länge!

sv; Tack så mycket! Funderade superlänge innan jag köpte det men nu vet jag inte riktigt vad jag skulle ha gjort utan det. Jag köpte mitt Contour Kit i Usa där priset var det halva från här i Sverige så jag tyckte absolut att det var värt pengarna. Om man kollar på det svenska priset så tycker jag att det är rätt saftigt dock så älskar jag mitt kit. Jag hade nog hur som helst köpt det även om jag inte köpt det i Usa. 

Saknar du USA någonting? xx

sv; Både ja och nej. Saknar så delar och tanken på Usa. Saknar även min värdfamilj men är fortfarande glad att jag tog det beslutet jag gjorde!

 

men åhh vad kul med glossybox! vad kostar det?

sv; Ja det är verkligen såå kul! En löpande prenumeration tror jag kostar 139 kronor per månad men om du binder upp dig i 6 månader eller 12 månader så sparar du lite per månad. Är inte helt säker på priserna men du kan gå in HÄR och kolla upp det om du vill!

Bomber Jacket

Finns här!

Har aldrig haft en bomber jacka men alltid velat ha. Har dock aldrig hittat någon som jag tycker passar. Hittade denna sjukt snygga ifrån Gina Tricot. Kändes lite roligt med färg också och rött som är så snyggt! Hittade även en svart på en annan affär som man kanske också ska införskaffa sig? Det är ju alltid fint med svart. Är iallafall supernöjd med denna + att den kostade 400 kronor! Länk till den finns just under bilden.

Kram på er!

Nude Naglar

Var och fixade mina naglar för några dagar sedan. Länge sedan jag hade gelénaglar nu så det tog ett tag att bli van det igen. Så himla fina blev dem iallafall och körde på en enkel nude färg. Är sämst själv på att fixa mina naglar så nu blir det nog att fortsätta med detta ett bra tag. Gjorde dem hos en tjej är i Umeå som var så duktig! Kolla in hennes nagel instagram @Naglarbyt om ni vill se fler bilder på det hon gör.

Kram på er!