Sofia Eklund

Avion

Hallå!

Supermysig dag med mamma idag. Vi bestämde oss för att åka till det nya köpcentret som öppnade i Umeå förra veckan. Så himla fint är det och det finns en massa bra butiker. Så kul! Blev lunch direkt vi kom dit, tog en sväng i butikerna och avslutade med en liten fika. Fick med mig en ursnygg bomber jacka hem. Svängde även förbi mormor och hämtade upp en kappa som hon hade fått sy upp som jag köpte förra veckan! Bilder på det kommer.

Nu blir det bara att ta det lugnt en stund innan jag ska iväg och träna.

Kram på er!

Tvättat Mina Sminkborstar

Att tvätta mina sminkborstar är inte något jag tidigare gjort speciellt ofta. Har hela tiden läst och sett att man ska tvätta dem ungefär en gång i veckan men jag har varit för lat. Rengjorde dem äntligen och nu kan jag säga att jag absolut kommer rengöra dem oftare. Man inser nog inte innan hur smutsiga dem egentligen är. Det var även så skönt att sminka sig dagen efter med alldeles rena borstar. Nu kan jag inte ens tänka mig att vänta längre än 1-1,5 vecka innan jag rengör dem igen. Så himla mycket bakterier, gammalt smink och hud som fastnar. Så ett tips! Om du inte redan rengör dina borstar så se till at gör det!!

Kram på er!

 

Glossybox

Nu är jag finally back efter en tids frånvaro. Har iallafall under tiden hunnit börja prenumerera på Glossybox samt fått min första box. Så himla exalterad på den här prenumerationen. Vem vill inte ha ett paket med skönhetssaker hemskickat en gång i månaden? Är iallafall supernöjd med min första box! Snart kommer det upp en Unboxing video på Youtube så håll utkik!

Kram på er!

Friday!

Äntligen Fredag!

Jobbade rätt länge igår och tränade på det så var ganska trött, tog därför en riktig sovmorgon idag. Ska nu kila ut med vovven en sväng och sedan blir det lite städning. Ska även försöka ta tag i och börja plugga körkorts teorin. Inga planer för kvällen men förhoppningsvis kommer nått upp.

Kram på er!

Inside My Make Up Bag

Primer // Foundation // Foundation Borste // Puder // Concealer

Contour kit // Ögonbryns penna // Mascara (adlinks)

Detta är min vardagliga sminkrutin och det som jag alltid har med mig i sminkväskan. Detta är det jag använder just nu varje dag och är himla nöjd med alla produkter. Länkar till alla produkter finns här ovanför.

Kram på er!

Nytt Från Ikea

Hallå,

ledig dag med mammsen resulterade i en sväng på Ikea som öppnade här i Umeå i Fredags. Lunch blev det där också! Införskaffade mig äntligen ett nytt sminkbord. Byggde ihop det så fort jag kom hem och resultatet ser ni ovanför. Spegeln ska dock hängas upp och belysning ska köpas men har inte hunnit så långt än. Iallafall supernöjd med hur det blev. 

Kram på er!