Sofia Eklund

Jag har bytt blogg!

Jag har bytt blogg ni hittar mig från och med nu här!

www.nouw.com/sofiiaeklund

tisdag 12 juli

Äntligen har man landat här hemma. Kom hem till Umeå natten mot Lördag. Har sedan dess umgåtts med folk och tagit det lugnt bara.

Gårdagen spenderades med Julia och vi åt god middag och pratade i timmar innan vi bestämde oss för att sova. Tog en rätt lugn morgon och sedan åkte vi in till stan och fikade en sväng. Supermysigt! Kom alldeles nyss hem och ska nu sätta mig ute i solen ett tag då Umeå bjuder på fantastiskt väder.

Kram på er!

Miami Beach

Gårdagen spenderades i Miami och på Miami Beach. Riktigt fin strand var det. Det var även rätt långgrunt och vattnet var varmt och turkosblått. Kan inte bli mycket bättre än så. Låg där i några timmar tills vi kände oss klara ch tog bilen hem igen. Kvällen spenderades hemma med grillning och mys. 

Idag är sista hel dagen här i Usa då vi åker hem imorgonkväll. Gud vad tiden har gått fort. Kommer dock vara rätt skönt att komma hem, det var ju ändå 3 veckor sedan vi lämnade Umeå. Blir nog bara en lugn dag vid poolen och sedan blir det att börja packa.

Kram på er!

2 Nya Hjärtisar

Under tiden vi varit här i Usa så har det blivit en del shopping och jag har köpt 2 nya hjärtisar. Kolla va fina! En guldklocka har jag letat superlänge och hittade äntligen en som jag riktigt fastande för. Den är ifrån Marc By Marc Jacobs precis som min silvriga! Älskar klockorna därifrån då de flesta är stilrena och har rätt enkla ur som jag tycker om. Väskan jag köpte är ifrån Michael Kors. Letat en sån väldigt länge också. Tycker ibland att det kan vara rätt jobbigt att bära runt på en stor väska så nu fick det bli en liten där man rymmer det nödvändigaste! Har varit rätt mycket rea här så båda dessa gick under tusenlappen!

Kram på er!

Orlando

Dessa 2 tomma dagar har faktiskt inte varit att jag redan gett upp utan vi har varit iväg på en liten roadtrip. Vi åkte upp till Orlando och var där i 2 dagar och besökte 2 stycken nöjesparker. Har varit på båda dessa förut men det var dock för några år sedan. Allting är så himla stort och mäktigt här i Usa så det var självklart en upplevelse även fast man sett det mesta förut. 

Riktigt trött var man igår kväll när vi rullade in på gården igen efter 2 hektiska dagar. Sov ut imorse och ska ut och lägga mig vid poolen nu är det tänkt.

Kram på er!