Sofia Eklund

Kategori: Allmänt

Jag har bytt blogg!

Jag har bytt blogg ni hittar mig från och med nu här!

www.nouw.com/sofiiaeklund

tisdag 12 juli

Äntligen har man landat här hemma. Kom hem till Umeå natten mot Lördag. Har sedan dess umgåtts med folk och tagit det lugnt bara.

Gårdagen spenderades med Julia och vi åt god middag och pratade i timmar innan vi bestämde oss för att sova. Tog en rätt lugn morgon och sedan åkte vi in till stan och fikade en sväng. Supermysigt! Kom alldeles nyss hem och ska nu sätta mig ute i solen ett tag då Umeå bjuder på fantastiskt väder.

Kram på er!

Miami Beach

Gårdagen spenderades i Miami och på Miami Beach. Riktigt fin strand var det. Det var även rätt långgrunt och vattnet var varmt och turkosblått. Kan inte bli mycket bättre än så. Låg där i några timmar tills vi kände oss klara ch tog bilen hem igen. Kvällen spenderades hemma med grillning och mys. 

Idag är sista hel dagen här i Usa då vi åker hem imorgonkväll. Gud vad tiden har gått fort. Kommer dock vara rätt skönt att komma hem, det var ju ändå 3 veckor sedan vi lämnade Umeå. Blir nog bara en lugn dag vid poolen och sedan blir det att börja packa.

Kram på er!

Orlando

Dessa 2 tomma dagar har faktiskt inte varit att jag redan gett upp utan vi har varit iväg på en liten roadtrip. Vi åkte upp till Orlando och var där i 2 dagar och besökte 2 stycken nöjesparker. Har varit på båda dessa förut men det var dock för några år sedan. Allting är så himla stort och mäktigt här i Usa så det var självklart en upplevelse även fast man sett det mesta förut. 

Riktigt trött var man igår kväll när vi rullade in på gården igen efter 2 hektiska dagar. Sov ut imorse och ska ut och lägga mig vid poolen nu är det tänkt.

Kram på er!

I'm Back, Again.

Efter många om och men så sitter jag ändå här och skriver igen. Ungefär 1,5 månad sen jag var igång här senast. Trodde inte att jag skulle orka dra igång igen men tro det eller ej jag är tillbaka igen. För att försöka hålla igång det här lite bättre än innan har jag tänkt att bloggen inte ska vara något måste. Det ska aldrig kännas jobbigt att blogga utan jag ska göra det för att jag vill. Utifrån det hoppas jag då att detta ska gå toppenbra. Kul också att se att det finns en hel del personer som fortfarande kommer in och kikar varje dag. 

Just nu befinner jag mig i Florida, Usa. Därav min solbrända hy. Här stannar jag i lite mer än en vecka till innan jag drar mig tillbaka till Sverige där en förhoppningsvis fantastisk sommar väntar. Men iallafall, jag tänker börja om från och med nu och se hur detta går. 

Kram på er alla och hoppas ni stannar kvar är med mig!