Sofia Eklund

Kategori: Beauty

Glossybox - Mars

För ett litet tag sedan fick jag min andra glossybox. Det var Mars boxen jag fick då. Helt ok nöjd med denna box. Body Lotionen från Dove och borsten var mina favoriter. Använder borsten till contour och den passa perfekt. Blev så mycket bättre och lättare att hantera med en snedskuren borste. Krämen från Dove luktade himla gott och återfuktade superbra! Jag som slarvat med insmörjningen nu på senaste tiden kunde inte ha blivit gladare. Blev dock lite besviken på mascaran då det varit så himla mycket hype om den innan... Masken har jag ej hunnit använda och en ögonfransböjare är liksom en ögonfransböjare. Den funkar till det den ska helt enkelt.

Nu längtar jag till April boxen som troligtvis ska trilla in snart!

Kram på er!

Faded French

Efter att ha haft mina nude naglar i cirka 4 veckor och utväxten var så stor så var det dags för nya. Kunde inte ens dra fingrarna genom håret utan att det skulle fastna en massa hårstrån under naglarna. Hade inga släpp förutom dagen innan det var dags för nya då jag var väldigt oförsiktig när jag skulle dra på mig skorna. Den här gången fick det bli faded french naglar med en glittrig nagel på varje hand. Enkelt och snyggt. Har känt att jag inte riktigt vill ha något drastiskt utan kör mer på naturligt. Har dock funderat på att ta och göra mina naglar i någon knallig/neon färg inför sommare. Skulle vara grymt snyggt tillsammans med den solkyssta brännan man kommer att få. Återstår dock att se, det är ett tag dit! Hon som gör mina naglar heter Naglarbyt på instagram!

Kram på er!

Nude Naglar

Var och fixade mina naglar för några dagar sedan. Länge sedan jag hade gelénaglar nu så det tog ett tag att bli van det igen. Så himla fina blev dem iallafall och körde på en enkel nude färg. Är sämst själv på att fixa mina naglar så nu blir det nog att fortsätta med detta ett bra tag. Gjorde dem hos en tjej är i Umeå som var så duktig! Kolla in hennes nagel instagram @Naglarbyt om ni vill se fler bilder på det hon gör.

Kram på er!

Tvättat Mina Sminkborstar

Att tvätta mina sminkborstar är inte något jag tidigare gjort speciellt ofta. Har hela tiden läst och sett att man ska tvätta dem ungefär en gång i veckan men jag har varit för lat. Rengjorde dem äntligen och nu kan jag säga att jag absolut kommer rengöra dem oftare. Man inser nog inte innan hur smutsiga dem egentligen är. Det var även så skönt att sminka sig dagen efter med alldeles rena borstar. Nu kan jag inte ens tänka mig att vänta längre än 1-1,5 vecka innan jag rengör dem igen. Så himla mycket bakterier, gammalt smink och hud som fastnar. Så ett tips! Om du inte redan rengör dina borstar så se till at gör det!!

Kram på er!

 

Inside My Make Up Bag

Primer // Foundation // Foundation Borste // Puder // Concealer

Contour kit // Ögonbryns penna // Mascara (adlinks)

Detta är min vardagliga sminkrutin och det som jag alltid har med mig i sminkväskan. Detta är det jag använder just nu varje dag och är himla nöjd med alla produkter. Länkar till alla produkter finns här ovanför.

Kram på er!

4 Sista Luckorna

Body Scrub // Body Butter // Lip & Cheek Stick // Drops Of Youth

Dessa produkter gömde sig bakom de 4 sista luckorna i kalendern. Body Butters och Scrubs kan man aldrig ha för mycket av så de blev jag glada över. Har testat läpp pennan och den hade faktiskt en väldigt fin färg som drog lite mot lila. Funkade även väldigt bra! Drops Of Youth har jag inte riktigt hunnit testa men ska läsa lite om det först och se vad den gör! 

Så himla glad över alla produkter jag fått i denna kalender. En massa favoriter men även nya produkter som jag inte testat tidigare men som ska bli roliga att testa!