Sofia Eklund

Kategori: Beauty

Bakom Lucka 18, 19 & 20

Cleansing Butter // Nagellack borttagning // Beautifying Oil

Har inte testat någon av dessa produkter innan. Inte ens hört om Cleansing Buttern. Är dock supertaggad på att testa den då jag kollade upp den och bara såg en massa bra reviews på den! Nagellacks borttagning är alltid bra att ha och även en olja som man kan använda till det mesta. Review på någon? Bara att fråga!

Kram på er!

3 Senaste Från Body Shop

Body Butter // Lip Butter // Eye Make-Up Remover

Dessa tre hittade jag bakom lucka nummer 15, 16 och 17. Använder Eye Make-Up Removern varje dag och tycker om den supermycket. Bra att ha en i lite mer av en resestorlek nu! Älskar även deras Lip Butters och är som besatt av dem och Eos Lip Butters. Lite besviken på Body Buttern dock. Älskar deras Body Butter! Verkligen men honung.. Det är inte riktigt min favorit doft. Vet att jag har någon sån som står och skräpar i mitt rum hemma i Sverige som jag aldrig använt.. 

Spänd över att se vad som gömmer sig bakom resterande luckor! Kram på er.

The Body Shop Kalender

När jag kom till Usa så hade min mamma med sig en The Body Shop kalender till mig! Blev så himla glad då jag älskar alla The Body Shop´s produkter. Kul också att få saker som man annars inte skulle tänka sig att prova. Tänkte iallafall lägga ut vad det är jag får och eftersom jag nyss kom hem så blir det här inlägget de första 14 produkterna! Allt finns länkat under.

Fuji Green Tea Body Wash // Almond Hand Wash // Tea Tree Skin Toner // Peppermint Foot lotion // Red Musk Body Lotion // Vitamin E Face Mask // Super Volume Mascara

Bath Gloves // Eye Mask // Argan Oil Shower Gel // Argan Oil Body Lotion // Almond Hand Cream //

Nail Polish // Nail Art Pen

Har inte testat någon av produkterna än så har inte så mycket att säga om dem. Några har jag testat innan. Om ni vill ha någon review av någon av produkterna så är det bara att kommentera!

 

Smokin' Hot

/Hittas Här/

Väldigt orättvis färg på bilderna. Är mycket mer lila i verkligheten. Kände iallafall att jag var tvungen att skaffa mig ett litet höstigare lack. Fick bli Essie's Smokin' Hot. Har en väldigt fin och inte alldeles för stark färg. Har gått runt med alldeles för färgstarka naglar nu på senaste så var dags att matta ner det lite. Köptes igår! 

Sephora Opening

Liz och jag besökte öppningen av Cedar Rapids Sephora igår. Man fick då denna söta necessär med flera olika prover i. Känns så kul att ett Sephora öppnar i närheten. I Umeå hade vi inte riktigt någon bra sminkaffär så det här passar mig utmärkt!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Roller Lash

Totalt in love med denna mascara. Brukar inte gilla att byta smink osv men behövde en ny nu när jag kom hit. Wow vad glad jag är att jag testade den. Tror jag hört om den någonting på youtube då jag kände igen förpackningen. Jag tycker iallafall att den är superbra och lätt den bästa jag haft. Man får superlånga och curlade fransar och den är även lätt att applicera. En STOR favorit hos mig redan och jag har inte haft den länge alls.

//Finns Här//