Sofia Eklund

Kategori: Inköp

2 Nya Hjärtisar

Under tiden vi varit här i Usa så har det blivit en del shopping och jag har köpt 2 nya hjärtisar. Kolla va fina! En guldklocka har jag letat superlänge och hittade äntligen en som jag riktigt fastande för. Den är ifrån Marc By Marc Jacobs precis som min silvriga! Älskar klockorna därifrån då de flesta är stilrena och har rätt enkla ur som jag tycker om. Väskan jag köpte är ifrån Michael Kors. Letat en sån väldigt länge också. Tycker ibland att det kan vara rätt jobbigt att bära runt på en stor väska så nu fick det bli en liten där man rymmer det nödvändigaste! Har varit rätt mycket rea här så båda dessa gick under tusenlappen!

Kram på er!

Glossybox - Mars

För ett litet tag sedan fick jag min andra glossybox. Det var Mars boxen jag fick då. Helt ok nöjd med denna box. Body Lotionen från Dove och borsten var mina favoriter. Använder borsten till contour och den passa perfekt. Blev så mycket bättre och lättare att hantera med en snedskuren borste. Krämen från Dove luktade himla gott och återfuktade superbra! Jag som slarvat med insmörjningen nu på senaste tiden kunde inte ha blivit gladare. Blev dock lite besviken på mascaran då det varit så himla mycket hype om den innan... Masken har jag ej hunnit använda och en ögonfransböjare är liksom en ögonfransböjare. Den funkar till det den ska helt enkelt.

Nu längtar jag till April boxen som troligtvis ska trilla in snart!

Kram på er!

Bomber Jacket

Finns här!

Har aldrig haft en bomber jacka men alltid velat ha. Har dock aldrig hittat någon som jag tycker passar. Hittade denna sjukt snygga ifrån Gina Tricot. Kändes lite roligt med färg också och rött som är så snyggt! Hittade även en svart på en annan affär som man kanske också ska införskaffa sig? Det är ju alltid fint med svart. Är iallafall supernöjd med denna + att den kostade 400 kronor! Länk till den finns just under bilden.

Kram på er!

Nytt Från Ikea

Hallå,

ledig dag med mammsen resulterade i en sväng på Ikea som öppnade här i Umeå i Fredags. Lunch blev det där också! Införskaffade mig äntligen ett nytt sminkbord. Byggde ihop det så fort jag kom hem och resultatet ser ni ovanför. Spegeln ska dock hängas upp och belysning ska köpas men har inte hunnit så långt än. Iallafall supernöjd med hur det blev. 

Kram på er!

New Details In My Room

- New Details - 

När jag var i sundsvall under förra helgen så svängde vi förbi en sväng på Ikea när vi köpte lite småsaker. Jag fick med mig en klädställning samt något att ha mina sminkborstar i.  Snart ska även ett nytt sminkbord införskaffas. Väntade dock med det tills Ikea öppnar här i Umeå vilket det gör om en vecka! Är så taggad på det då Ikea är dröm och det finns så himla mycket fint där!

Kram på er!

Fredagens Inköp

Tröja - Gina Tricot // Mobilskal -  By Marlene Birger (Finns här i svart)