Sofia Eklund

Kategori: Inköp

Usa Haul

Min Usa Haul finns nu uppe på Youtube!

Min kanal hittas här!

Primeboots

Dessa införskaffades igår och de är sååå fina!!

Jordan Eclipse

Igår införskaffades det ett par nya skor. Har länge velat ha de helröda Adidas Superstar och de helsvarta Nike Roshe men aldrig riktigt tagit mig tid att kika på dem här. Hittade sedan dessa och tyckte att de var som en blandning av dem andra två så köpte dessa istället. Är så nöjd! Älskar att det är leo print på det också. Kommer användas otroligt flitigt!

Kram på er!

Tommy Hilfiger

När jag och Liz var på en outlet tidigare i veckan så köpte jag två julklappar till mig själv. Brukar aldrig ha mössa men börjar bli kallt och hittade en ok mössa så tänkte det kunde vara bra att ha. Sedan införskaffade jag mig även en enkel t-shirt. Båda är köpta på Tommy Hilfiger.

Kram på er!

Nike

NYTT IFRÅN NIKE. Köpte mig ett par nya träningsskor då mina andra är inne på sin slutspurt. Hittade dessa på barnavdelning inne på Nike. Supernöjd med dem. Tyckte faktiskt inte om dem först men nu tycker jag det är fantastiska. Creds till mammi som hittade dem. 

Kramis!

Black Friday

-Sneak peak på några inköp från black friday-

G O D M O R G O N

Igår firade jag min alldeles första Thanksgiving. Vi åkte till min värdfamiljs mormor och morfar. Det var supermysigt och maten var riktigt god. Stannade där och pratade med släkten några timmar innan vi begav oss hemåt igen. På kvällen drog vi ut för black friday shopping. Riktigt kul att få uppleva det också! Fick med mig en del saker hem från det. Video kommer upp idag eller imorgon! 

Vad som händer idag vet jag inte än. Planerna är att fixa videon men annars inget mer. Får se vad som hittas på!

Kram på er!