Sofia Eklund

Kategori: Outfits

Today's

Tröja - Abercrombie & Fitch // Jeans - Hollister // Skor - Primeboots 

Åkte in till stan imorse för att luncha med en person man inte träffat på superlänge. Så himla skönt att bara få sitta och prata och ventilera i typ 4 timmar. Behövdes och oj som jag saknat denna människa. Kom sedan hem och har slappat sedan dess. Är rätt trött så ska nu ta en snabb dusch sen blir det sängdags.

Kram på er!

Dagens Outfit

Jacka - Vila // Tröja - Chelsea // Jeans - Topshop // Skor - Nike (finns här)

 

City Life

Tröja - Chelsea // Jeans - Hollister // Skor - Michael Kors // Klocka - Marc by Marc Jacobs

Just Another Outfit

Hoodie - Tommy Hilfiger // T-Shirt - Hollister // Jeans - ? // Shoes - Nike Air Force

Today´s

Byxdress - H&M (Helbild här) / Stickad tröja - Bondelid / Skor - Converse / Klocka - Marc Jacobs (Finns här

Idag har det varit en rätt lugn dag. Åt lunch med min värdsyster och åkte sedan runt med Jacob ett tag. Det är verkligen så varmt ute idag. Varmare än vad man är van vid Sverige. Dock är inte det speciellet svårt, haha! Ser också ut som det ska bli varmare till veckan vilket känns jätteskönt.

Skulle försöka fixa ett amerikanske nummer idag men dock blev det lite trubbel då min mobil tydligen var låst till Sverige. Trodde inte det var så men.. Får försöka fixa det på bästa sätt!

Kram på er!

 

Monday

Nu ska jag snart röra mig in mot stan för att försöka bocka av lite ärenden som jag måste hinna inför flytten. Känns som att det är hur mycket som helst och måste verkligen ta tag i det nu. Ska nu göra mig lite lunch och sedan fixa med lite småsaker innan mamma kommer och hämtar mig.

Kram på er!