Sofia Eklund

Kategori: Shopping Tips

NA-KD Wanties

1 // 2 // 3 // 4

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3 // 4

NA - KD är lätt en av mina favorit internetsidor när det kommer till kläder. Har inte köpt någonting därifrån än men det kliar i fingrarna så sinnesjukt mycket när jag kollar på kläder där. Vill uppdatera min garderob inför sommarn och har hittat en massa ultimata plagg från NA - KD. Nu under April månad kan ni också få 20% rabatt om ni använder koden NAKDAPRIL när ni genomför ert köp! I det här inlägget ser ni några av mina basic favoriter men det finns så mycket annat fint där också! Speciellt Den Här Baddräkten som är en av mina absoluta favoriter!

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Studentklänningar

1 // 2 // 3 // 4

5 // 6 // 7 // 8

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3 // 4

Nu börjar det dra ihop sig mot slutet av skolåret och början av sommaren. Har därför tagit ut min favoriter av de vita klänningarna ifrån Nelly.com och Bubbleroom. Slängde även in några par skor som jag tyckte var riktigt fina! Längtar tills min student så himla mycket. Dock är den två år bort och kommer nog ha en hel del ångest nästa sommar då större delen av min vän skara tar student medan jag blir kvar ett år till. Skulle dock inte ändra något av de beslut jag tagit. 

Hoppas ni hittade lite mer inspiration om ni inte hunnit införskaffa er eran klänning. Kram på er!

 

Nelly.com upp till 80% rea

1 // 2 // 3 // 4 // 5

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Kika in hela Nelly's rea här!

NLY Trend By Janni Delér

Klänning //  Stickad Tröja // Blå Klänning // Skor // Body

Janni Delér har nu släppt en kollektion för NLY Trend. Fanns en himla massa snyggt och har här valt ut 5 av mina absoluta favoriter. Tycker den svara klänning var grymt snygg och enkel, den gråa tröjan så såå mysig ut och de höga bootsen(!!) är verkligen så fina. 

My #Nellyholic Fall

The Coat

Här / Här / Här / Här

Här / Här / Här / Här / Här

Här / Här / Här / Här

Nu när det är höst och börjar gå mot vinter så är kappor så sjukt snyggt! Har själv ingen men vill ha. Är själv rätt tråkig och vill bara ha svarta kläder men tycker att de gråa är väldigt fina och även de beige. En av mina personliga favoriter är den vita och gillar även den rosa för att den är lite annorlunda!

Kram på er!