Sofia Eklund

Kategori: Tips

Hur du kan spara pengar på shopping!

Antar att jag inte är den enda som älskar att shoppa. Tänkte tipsa er om en superbra sida som heter members.com. Denna sida har grymma reor på riktigt bra märken! Just nu är det upp till 60% rea på märken som Filippa K, Morris, By Marlene Birger och Michael Michael Kors!

Klicka in här och bli medlem du också för att ta del av detta. Finns inte bara kläder även skönhet och inredning!

Kram på er!

Podcasts

Något som jag verkligen fått upp ögonen för nu på senaste tiden är podcasts. Har inte riktigt tyckt att det varit något speciellt att sitta och lyssna på förut. Dock har det ändrats enormt. Jag ÄLSKAR podcasts. Det är ett superbra sätt att fördriva tid också. Vet inte hur många avsnitt jag lyssnat igenom av olika podcasts under min tid i Usa då jag låg och solade eller under hemresan på flera timmar. Jag hade därför tänkt att tipsa er om 4 stycken podcasts som jag brukar lyssna på och som jag tycker är roliga eller intressanta att lyssna på.

2 av dessa handlar om kriminalitet, olika fall och dokumentärer. Dessa är "Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro” och ”P3 Dokumentär” Har alltid tyckt att detta varit intressanta saker att lyssna på så när jag hörde vissa avsnitt som min brors tjej lyssnat på så var jag bara tvungen att kolla upp det. Det finns flera väldigt spännande och vissa bara väldigt obehagliga avsnitt. Men det är iallafall 2 podcasts som jag starkt rekommenderar om man är för denna slags genre. 

Sen tänkte jag ge tips på 2 stycken lite mer livsstil och vardags podcasts av bloggare. Det är #Måndagspepp och Mathilda och Andrea blogpod. Dessa podcasts har jag kommit in på pågrund av att jag läser de här tjejernas bloggar sedan innan och det är verkligen hur sköna och roliga som helst. Har kommit på mig själv att sitta och le eller skratta medan jag lyssnat. Det de pratar om är också väldigt vardagliga grejer och en massa tankar osv. Det får iallafall mig att tänka till, få nya idéer eller annat bara genom att lyssna på dem. Det är också dessa som jag brukar lyssna lite mer på.

Ps. Detta inlägg skulle ha postats i somras men hittade det nu i utkastet. Men detta gäller fortfarande och har faktiskt tagit upp kontakten med poddar nu efter ett tags frånvaro! D

Kram på er!

 

In Love...

Här / Här / Här / Här / Här / Här (Min favorit)

Totalt kär i set. Så fint och enkelt. Har inget men måste verkligen införskaffa mig ett. Här är iallafall några som jag tycker är grymt snygga. 

Kram på er!

Years & Years

Favoriter från Years & Years just nu

Interior

Poster / Marmorbricka / Tandborsthållare/ Ljuslykta koppar / Spegel / Klocka / Ljuslykta

Ljusstake Koppar / Vas / Triangel ljusstake koppar

Idag när jag var på stan med mamma och letade runt efter lite saker så gick vi in på flera affärer med en massa inredning och oj vad jag blev sugen på att flytta hemifrån och inreda eget. Dock är det en lång tid kvar men ändå! Kikade runt lite när jag kom hem och gjorde ett litet collage av några favoriter. Har fastnat lite för marmor och koppar. Tycker det är sjukt snyggt! Allting är ifrån den här hemsidan.

Upp