Sofia Eklund

Kategori: Videos

Collective Haul

Ny video ute! Kika in den här.

kram!

1 Episoden Ute!

Första episoden av Ef Student Film Crew är nu ute! Tycker verkligen att ni ska kolla in och se hur mitt + 30 andra EF studenter har det i Usa. Är så himla exalterad till fortsättningarna av dessa videos och det kommer bli så himla kul! 

Kram på er!

Summer 2015

Han har gjort det igen. ÄLSKAR alla hans videosar. De ger mig på ritkigt gåshud. Riktigt underbart ser allt ut. Kolla själv och njut i 6 minuter. 

Ny Youtube Video

Big News!

6 dagar kvar nu innan jag sitter på flyget till New York och lämnar Sverige för några månader. Detta tjatar jag dock rätt mycket om men nu hade jag tänkt att berätta en sak angående detta år som kommer att vara så sinnesjukt kul! Jag är nämligen den person från Sverige som ska vara med i EF´s student film crew. 

Detta betyder alltså att jag kommer att filma en massa klipp under mitt år. Varje månad samlar då EF in våra oredigerade videos och lämnar det till profesionella personer som sedan klipper ihop detta. Som jag förstått det så kommer det att komma små videos en gång i månaden om hur jag och alla andra som är med i crewet har det. 

Har redan fått mitt första uppdrag som ska filmas nu innan jag åker. Oj vad kul det här kommer bli och självklart kommer jag att dela videosarna när de kommer ut!

Kram på er!

USA Haul Del 2